Tehnicienii în telecomunicații câștigă până la 1.400 euro/lună. La Cluj sunt multe posturi disponbile

Tehnicienii în telecomunicații câștigă până la 1.400 euro/lună. La Cluj sunt multe posturi disponbile
| Foto: Zazamaza - Depositphotos.com

La nivel național, un tehnician în telecomunicații are un salariu care variază între 650-1.400 de euro/lună.

Un angajat pe poziţia de tehnician în telecomunicaţii are un salariu care variază, în medie, între 650 şi 1.400 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs, potrivit unui comunicat.

Tehnologia este într-o continuă dezvoltare, încât astăzi poziţia geografică nu mai este o piedică în dezvoltarea relaţiilor interumane. Domeniul care se ocupă cel mai mult de nevoia oamenilor de a rămâne conectaţi unii cu alţii este cel al telecomunicaţiilor. Printre cei responsabili cu funcţionarea sistemelor de telecomunicaţii sunt tehnicienii. Un astfel de rol necesită în primul rând cunoştinţe privind echipamentele de telecomunicaţii şi sistemele RAN. Experienţa în dezvoltarea şi întreţinerea reţelei de telecomunicaţii (FTP/UTP/COAX/FO) reprezintă un plus. Abilitatea de a lucra cu oameni, adaptabilitatea, spiritul de echipă şi disponibilitatea de a lucra în ture, inclusiv de sărbători şi zile libere fac parte din pachetul de soft skilluri pe care ar trebui să le deţină un tehnician telecomunicaţii - Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: cursuri şi suport în formare profesională, abonament medical clinică privată, prime de sărbători şi bonus de performanţă.

Tehnicienii în telecomunicații, căutați la Cluj

În prezent, 1.243 de posturi vacante pentru poziţia de tehnician în telecomunicaţii sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov, precum şi oferte cu relocare în ţări membre UE. 
 
 

Comenteaza