Advertorial Tehnologii performante PRO GRAVURĂ

Tehnologii performante PRO GRAVURĂ

Societatea PROGRAVURA SRL, a implementat  proiectul “Tehnologii performante PRO GRAVURĂ”, cod SMIS 104546 în cadrul Programului Operaţional Regional (POR 2014-2020), Axa prioritară 2 Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 .

Societatea PROGRAVURA SRL, a implementat  proiectul “Tehnologii performante PRO GRAVURĂ”, cod SMIS 104546 în cadrul Programului Operaţional Regional (POR 2014-2020), Axa prioritară 2 Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Proiectul are o valoare totală de 447.368,73 lei, din care finanţarea nerambursabilă este de 300.630,00 lei, asigurată prin Programul Operaţional Regional din Fondul European de Dezvoltare Regională, 255.535,50 lei, şi din bugetul național, 45.094,50 lei, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivele proiectului, respectiv crearea unei baze tehnice complete pentru integrarea producției publicitare prin investiţii în 3 categorii de active fixe corporale și un activ necorporal, de ultimă generație, cu performanţe ridicate de lucru şi prietenoase cu mediul și crearea a 3 noi locuri de muncă, au fost realizate. Proiectul a permis implementarea întregului spectru de tehnologii de gravare, mecanică și cu laser, împreună cu un program software care deservește cele două mașini de gravare. S-au achiziționat două stații grafice care îmbunătățesc  precizia execuției precum și viteza ei, oferind posibilități variate de design. Cele 3 noi locuri de muncă create, dintre care unul este ocupat de o  persoană care nu a avut un loc de muncă stabil remunerat în ultimele 6 luni, vor fi menținute, alături de cele existente, timp de minimum 3 ani, contribuind, alături de creșterea previzionată a cifrei de afaceri, la creșterea veniturilor bugetare și la un standard de viață mai bun.

Proiectul de investiţii a fost implementat în municipiul Cluj-Napoca.

Poza noua 31.05.2018

Comenteaza