Un senator sare în ajutorul floreştenilor cărora le-a explodat casa: trimite un comunicat de presă

Un senator sare în ajutorul floreştenilor cărora le-a explodat casa: trimite un comunicat de presă
Neîntrebat de nimeni, un senator de Cluj îşi exprimă printr-un comunicat de presă regretul că un bloc a explodat în Floreşti.

Alexandru Cordoş e senator din partea PSD şi îşi exprimă "regretul față de incidentul nefericit care a avut loc în comuna Florești". Printr-un comunicat de presă, Cordoş spune că e "alături de persoanele ale căror locuințe au fost atât de grav avariate".

"Am purtat discuții cu autoritățile locale și cu domnul Gheorghe Vușcan, prefectul Județului Cluj, în dorința de a găsi o soluție viabilă pentru oamenii ce trec acum prin aceste clipe grele. Împreună cu administrația locală, vom găsi o locuință temporară pentru a oferi un sprijin imediat famililor păgubite", spune Cordoş.

Acesta adaugă că aşteaptă finalizarea anchetei demarate de Inspectoratul Județean de Poliție Cluj și raportul întocmit de E.On Gaz. După încheierea acestor proceduri, Cordoş spune că va iniția o întâlnire între autoritățile locale și județene "pentru a stabili pașii următori în rezolvarea acestei probleme".

În același timp, Cordoş adaugă că se alătură inițiativei Prefecturii de a solicita o sumă de bani de la Guvernul României pentru a acoperi o parte din pagubele produse.

"În acest moment toți suntem în alertă și vom face tot ce ne este în putință pentru a acorda un sprijin cetățenilor afectați de explozie. Este îmbucurător faptul că nu au existat victime și îi asigur pe oameni de toată implicarea mea în procedurile legale ce trebuie realizate pentru despăgubirea lor", a mai spus Cordoș.

Amintim, un apartament dintr-un bloc din Floreşti a explodat ieri, deflagraţia avariind şi alte locuinţe, precum şi maşini. Proprietara apartamentului a fost reţinută în această dimineaţă sub acuzaţia că ar fi provocat explozia.

Comenteaza