Un transportator din Apahida a făcut bani frumoși anul trecut. Afaceri în creștere - 45 milioane de lei

Un transportator din Apahida a făcut bani frumoși anul trecut. Afaceri în creștere - 45 milioane de lei
| Foto: Facebook - Patristrans VT Logistic

Firma de transport de mărfuri Patristrans VT Logistic din Apahida, a avut un 2022 profitabil. Compania a raportat afaceri de 45 mil. lei, în creștere cu circa 7 mil. lei față de anul 2021.

Patristrans VT Logistic din comuna Apahida (județul Cluj - zona metropolitană), o companie care transportă mărfuri generale pe cale rutieră, a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri de 45 de milioane de lei, în creștere cu aproape 7 mil. lei faţă de cele 38.323.345 milioane raportate pentru 2021, potrivit oficialilor companiei. Compania a comandat 12 semiremorci.

Anul trecut am crescut aşa cum am estimat. Am ajuns la afaceri de 45 de mil. lei anul trecut, iar pentru acest an am bugetat o creştere cu 10%. Ca volum de mărfuri ianuarie şi februarie sunt mai slabe ca lunile similare ale anului trecut, ca importuri şi exporturi dar şi ca preţ la transporturi - Vasile Adrian Negrea, fondatorul Patristrans VT Logistic Apahida (zona metropolitană Cluj), pentru ZF.

Potrivit datelor consultate de ZIUA DE CLUJ pe site-ul termene.ro, transportatorul din comuna clujeană Apahia, a realizat un profit de 1.624.293 milioane de lei în anul 2021 cu un număr mediu de 22 de angajați. Fondatorul Vasile Adrian Negrea controlează firma deoarece acesta deține 75% din acțiuni. Restul de 25% din acțiuni sunt în proprietatea lui Price Teofil.

Comenteaza