Wizz Air renunță mai repede la două rute de pe Aeroportul din Cluj

Wizz Air renunță mai repede la două rute de pe Aeroportul din Cluj

Compania aeriană Wizz Air Wizz Air a adus noi modificări rețelei sale de rute și renunță la patru rute spre și dinspre țara noastră mai devreme decât programase anterior. Două dintre acestea sunt de pe Aeroportul Internațiol din Cluj.

Compania low-cost a decis în 10 ianuarie 2023 să suspende de la finalul lunii zborurile regulate dintre aeroporturile din București și Cardiff (Marea Britanie), scrie boardingpass.ro.

De asemenea, zborurile Wizz Air dintre Sibiu și Frankfurt Hahn vor fi suspendate începând cu data de 30 ianuarie 2023, cu aproape două luni mai devreme decât planificase anterior. 

În plus, rutele Cluj Napoca – Koln și Cluj Napoca – Billund nu vor mai fi operate de Wizz Air după data de 18, respectiv 19 februarie 2023.

La începutul lunii decembrie 2022 compania aeriană planificase ca cele două rute din Cluj Napoca să fie operate până în data de 25 martie 2023.

Amintim, Wizz Air a anunțat la sfârșitul anului trecut că nu va mai relua nici ruta Torino (Italia) de pe Aeroportul din Cluj.

Comenteaza