Zboruri Cluj - Valencia de la 63€ în noiembrie şi decembrie

Zboruri Cluj - Valencia de la 63€ în noiembrie şi decembrie
| Foto: https://tiptrip.ro/

Dacă aveţi curajul să vă riscaţi cu Wizz Air, acum că sunt pe punctul de a verifica motoarele mai multor avioane şi e foarte probabil că vor anula sau amâna o sumedenie de curse, puteţi lua bilete la preţ de chilipir spre o destinaţie frumoasă din Spania, la Valencia.

"Ne-au atras aten'ia ni;te pre'uri bune la zboruri catre Valencia, Spania. De la 63€ dus-întors din Bucureşti şi Cluj cu Wizz Air, bagaj de mână inclus", scrie tiptrip.ro. Preţul biletelor creşte însă pe măsură ce se ocupă locurile din avion. Vezi detalii despre zboruri AICI.

Perioada în care Wizz Air are bilete la preţuri de chilipir de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca spre Valencia/Spania este: noiembrie – decembrie 2023.

Valencia este capitala Comunității Valenciene, din Spania. Este al treilea oraș spaniol ca mărime. La Valencia se află cel mai mare muzeu din lume al științelor și artelor, precum și cel mai mare oceanograf din lume, cu cea mai mare colecție de pești și animale marine. 

Citeşte şi: Wizz Air ar putea anula mii de zboruri în următoarele 6 luni. Care este motivul

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza