Şcolile din Ialomiţa şi Călăraşi rămân închise şi joi

Şcolile din Ialomiţa şi Călăraşi rămân închise şi joi
Cursurile în unităţile de învăţământ din judeţele Ialomiţa şi Călăraşi rămân suspendate, joi, din cauza ninsorilor şi a viscolului

Potrivit șefului Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, Ileana Condruț, toate unitățile de învățământ preuniversitar din acest județ rămân închise și joi.

Vor funcționa, la solicitarea părinților, doar grădinițele cu program prelungit, la fel ca și zilele trecute, a precizat șeful ISJ Ialomița.

Potrivit acesteia, autoritățile au luat decizia ca, pe plan local, grădinițele cu program prelungit să fie deschise la solicitarea părinților care nu au cu cine își lăsa copiii. Miercuri, o grădiniță a funcționat, iar pentru joi părinții de la o altă grădiniță au anunțat că ar dori să își ducă la grădiniță copiii.

În județul Ialomița, autoritățile au închis, miercuri după-amiază, toate drumurile naționale și județene, în condițiile în care județul se află sub avertizare cod roșu de ninsori miercuri, începând cu ora 15.00.

Și în județul Călărași toate școlile și grădinițele rămân închise joi, a declarat corespondentului MEDIAFAX prefectul județului, George Iacob.

 

Comenteaza