Lucrări de modernizare finalizate la Liceului Teoretic "Alexandru Papiu Ilarian" din Dej

Lucrări de modernizare finalizate la Liceului Teoretic
Un nou corp de clădire, cât şi noua bază sportivă a Liceului Teoretic "Alexandru Papiu Ilarian" din Dej vor fi inaugurate, mâine, în prezenţa oficialităţilor de la nivel local, judeţean și național. Investiţia în unitatea de învăţământ a fost făcută cu fonduri europene.

Investiţia, în valoare de 6.5 milioane de lei, a vizat trei obiective şi anume reabilitarea clădirii principale, construirea unui nou corp de clădire şi modernizarea bazei sportive. Lucrările au început în 2011 şi au fost finalizate de curând.

Clădirea principală a fost reabilitată prin aplicarea sistemului termoizolant, înlocuirea tâmplăriei existente şi au fost efectuate lucrări de reabilitare a spaţiilor interioare. Noul corp de clădire este compus din demisol , parter şi 2 etaje în care funcţionează : un amfiteatru; 4 laboratoare de informatică; 2 laboratoare de fizică ; 1 laborator de chimie; 1 laborator de biologie; 1 cabinet de educaţie muzicală; 1 cabinet de educaţie plastică; 1 cabinet de educaţie tehnologică; 1 cabinet de educaţie religioasă; 1 cabinet metodic; 1 centru de informare şi documentare, 1 cabinet medical cu dotările necesare . Fiecare dintre aceste laboratoare şi cabinete au fost dotate corespunzător, cu mobilier, echipamente IT, truse de specialitate.

Baza sportivă a fost modernizată prin amenajarea a două terenuri de sport, unul pentru volei şi un teren de sport cu suprafaţă sintetică, o tribună cu o capacitate de 130 de locuri, pe o suprafaţă de 80.00 mp, sistem de iluminat (nocturnă) şi podium de premiere.

 

Etichete
Comenteaza