ADMITERE 2023. A fost publicată LISTA cu repartizarea elevilor romi în liceele din Cluj

ADMITERE 2023. A fost publicată LISTA cu repartizarea elevilor romi în liceele din Cluj

Inspectoratul Școlar Județean a publicat, joi, listele cu repartizarea elevilor romi în liceele din Cluj.

Conform ordinului care reglementează admiterea la liceu 2023, inspectoratele școlare județene alocă pentru elevii romi locuri distincte în unitățile de învățământ de masă, peste numărul de locuri repartizate, în limita a 1-2 locuri suplimentare la clasă.

Lista cu rezultatele repartizării a fost publicată de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj și poate fi consultată AICI.

Repartizarea candidaților pe locurile speciale pentru romi se face computerizat într-o sesiune distinctă, în ordinea descrescătoare a mediei de admitere și pe baza opțiunilor completate în fișa de înscriere. 

Candidații nerepartizați pe locurile speciale pentru romi, precum și cei care au fost repartizați dar care solicită, în scris, renunțarea la locul pe care au fost repartizați, pot solicita și primi o nouă fișă de înscriere pentru a putea participa la prima etapă de repartizare computerizată și admitere în învățământul liceal pentru candidații din seria curentă, precum și pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2023-2024. 

Comenteaza