Admitere la liceu 2024. Câte locuri sunt în liceele din Cluj și care a fost ultima medie de intrare pe specializări și profil

Admitere la liceu 2024. Câte locuri sunt în liceele din Cluj și care a fost ultima medie de intrare pe specializări și profil

Inspectoratul școlar județean Cluj a publicat ghidul pentru admiterea la liceu din acest an școlar. Broșura conține și numărul de locuri în școli, specializările și media ultimului admis în anul școlar anterior.

Inspectoratele școlare au publicat Broșura Admitere 2024. Ghidul postat deja pe site-ul ISJ Cluj conține toate informațiile privind admiterea, lista unităților de învățământ liceal, profesional, dual din județul Cluj, planul de școlarizare pentru clasa a IX-a, pe filiare și specializări, precum și media ultimului admis în anul școlar anterior pe fiecare clasă și specializare în parte.

VEZI aici Broșura pentru admiterea la liceu 2024 publicată de IȘJ Cluj

Înscrierile la Evaluarea Națională au loc în perioada 11 – 14 iunie 2024.

Examenul de Evaluare Națională începe pe 25 iunie 2024 cu proba scrisă la Limba română. Pe 27 iunie elevii susțin proba scrisă la Matematică, iar în data de 28 iunie 2024  are loc proba scrisă la Limba maternă.

Înscrierile pentru admiterea la liceu vor începe pe 11 iulie, iar repartizarea candidaților are loc pe 24 iulie, potrivit calendarului oficial. 

Reamintim că, pentru al doilea an consecutiv, media claselor gimnaziale nu mai este luată în calcul pentru admiterea la liceu. 

Comenteaza