Admitere liceu 2022. Elevii clujeni află la ce şcoli au fost repartizaţi

Admitere liceu 2022. Elevii clujeni află la ce şcoli au fost repartizaţi

Elevii care au susținut examenul de Evaluare Națională află joi la ce liceu au fost repartizați.

Elevii și părinții au avut la dispoziție șapte zile în perioada 4-11 iulie pentru completarea fișelor pentru admiterea la liceu, iar, joi, 14 iulie, vor fi afișate rezultatele repartizării computerizate.

Rezultatele vor putea fi consultate pe adresa admitere.edu.ro pe baza codului unic, fiind anonimizate, la fel ca și rezultatele de la Evaluare Națională.

În perioada 15-20 iulie, se depun dosarele de înscriere la unitățile la care candidații au fost repartizați, iar în zilele de 21, 22 și 25 iulie, comisile de admitere rezolvă situațiile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată.

Ziua de Cluj va publica rezultatele repartizării computerizate în liceele din județul Cluj, imediat ce aceastea vor fi anunțate de Ministerul Educației.

17 medii de 10 la Cluj

În acest an, la Cluj, la Evaluarea Națională 17 elevi au avut medii de zece. Aceștia provin de la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu", Colegiul Național "Emil Racoviță" și Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" - fiecare dintre aceste licee cu câte trei medii de 10, de Școala Gimnazială "Iuliu Hațieganu", cu doi elevi care au nota maximă și, cu câte o notă de 10, de la Școala ”Ion Agârbiceanu”, Școala ”Ioan Opriș” din Turda, Școala ”Constantin Brâncuși”, Colegiul Național ”George Coșbuc”, Școala ”Ioan Bob”, Liceul Teoretic ”Avram Iancu”.

Comenteaza