Admitere liceu 2024. Listele pe Cluj: Unde au fost repartizați elevii cu CES și cei de etnie rromă

Admitere liceu 2024. Listele pe Cluj: Unde au fost repartizați elevii cu CES și cei de etnie rromă

Inspectoratul Școlar județean Cluj a publicat joi listele cu repartizarea în licee a elevilor cu cerințe educaționale speciale și a celor care au candidat pe locurile speciale pentru rromi.

Lista cu repartizarea elevilor care au candidat pe locurile speciale pentru rromi a fost publicată.

Lista cu repartizarea elevilor pe locurile speciale pentru rromi în liceele din Cluj

Tot astăzi, IȘJ Cluj a publicat și lista cu repartizarea în licee a elevilor cu cerințe educaționale speciale. La această repartizare s-au înscris la liceu doar elevii care au Certificat de Orientare școlară și Profesională pentru ciclul gimnazial, valabil pentru anul şcolar 2023 – 2024, emis de CJRAE/CMBRAE, care atestă existența unei cerințe educaționale speciale.

Lista cu repartizarea elevilor cu CES în liceele din Cluj

Pentru elevii cu CES au fost alocate locuri distincte în școli, peste numărul de locuri repartizat respectivelor unități de învățământ, în limita a 1-2 locuri suplimentare la clasă.

Între 19 și 22 iulie, adică spre finalul săptămânii, candidații nerepartizați pe locurile distinct alocate în unitățile de învățământ de masă candidaților cu CES și candidații nerepartizați pe locurile speciale pentru romi completează fișele cu opțiuni în vederea admiterii la liceu în etapa de repartizare computerizată generală.

Tot pe 19-22 iulie pot completa fișele cu opțiuni de admitere la liceu și candidații romi și cei cu CES care sunt repartizați pe 18 iulie, dar renunță la acele locuri și vor să fie repartizați în etapa generală.

Comenteaza