Amânare la Guvern a Legilor Educației. Ligia Deca e în izolare cu COVID

Amânare la Guvern a Legilor Educației. Ligia Deca e în izolare cu COVID

Proiectele de legi ale Educației nu figurează pe ordinea de zi a ședinței de Guvern, deoarece ministrul Educației, Ligia Deca, este încă în izolare, fiind bolnavă de COVID.

„Legile Educației nu figurează pe agenda de astăzi, deoarece doamna ministru Ligia Deca are încă o situație a stării de sănătate care necesită urmarea recomandărilor medicale de izolare”, a anunțat vineri purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

În şedinţa din 9 martie, premierul Nicolae Ciucă declara că proiectele Legilor Educaţiei intră în avizare la nivelul tuturor ministerelor cu responsabilitate în domeniu şi urma ca, în şedinţa de Guvern din data de 23 martie, să fie aprobate şi transmise spre dezbatere şi adoptare în Parlament.

Ministrul Educației Ligia Deca a transmis marți Parlamentului că nu poate participa miercuri la „Ora Ministrului” în Senat, după ce a fost testată pozitiv cu COVID.

Ligia Deca a făcut parte din delegația oficială care l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis în vizita sa în Emiratele Arabe Unite, de la finalul săptămânii trecute.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza