Au terminat şcoala de Poliţie azi. Ce îi aşteaptă VIDEO

Au terminat şcoala de Poliţie azi. Ce îi aşteaptă VIDEO
Bobocii şcolii de Poliţie "Septimiu Mureşan" din Cluj-Napoca au depus, astăzi, jurământul militar odată cu terminarea cursurilor. Toţi cei 144 de agenţi de poliţie, pot sta liniştiţi, pentru că au un loc de muncă asigurat, spun reprezentanţii Poliţiei Române. Începând cu data de 8 iulie, absolvenţii se pot prezenta la unităţile de repartiţie pentru a-şi începe activitatea.

 

Toţi cei 144 de agenţi de poliţie au fost pregătiţi pentru specializarea Ordine Publică.

"Toţi agenţii de poliţie din şcolile noastre vor începe activităţile la unităţile la care vor fi repartizaţi. Începând cu data de 8 iulie îi aşteptăm la treabă", spune inspectorul general al Poliţiei Române, Florea Oprea.

Absolvenţii de astăzi au făcut doi ani de şcoală. Profesorii lor spun că sunt pregătiţi să facă faţă provocărilor noilor funcţii. "Suntem convinşi că trmitem în munca operativă o generaţie de poliţişti foarte bine pregătită", spune comisarul-şef Laurenţiu Stoica, directorul şcolii de Poliţie.

Agenţii de poliţie au planuri mari de viitor. Vezi ce-şi propun câţiva dintre aceştia, în materialul video

La festivitatea de absolvire a fost prezent şi primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc.. Cei 144 de agenţi de poliţie au fost repartizaţi în toată ţara pentru o perioadă de 6 luni de practica.


Reporter: Anca Baciu
Imagine: Călin Fedelş

 

Comenteaza