Boc, felicitări pentru studenții Clujului: „Reușită de nivel mondial”

Boc, felicitări pentru studenții Clujului: „Reușită de nivel mondial”
| Foto: Facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a felicitat o echipă de studenţi ai Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN), care a câştigat locul I la o competiţie în domeniul ingineriei seismice desfăşurată la Salt Lake City, în Statele Unite ale Americii.

Studenții de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca - reușită de nivel mondial! Confirmă dimensiunea universitară și de inovare a orașului. Suntem pe drumul corect: de la „made in Cluj-Napoca” la „invented in Cluj-Napoca”! Felicitări întregii echipe UTCN!

Felicitări studenților și profesorilor îndrumători de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca care au obținut locul I la Seismic Design Competition, în Salt Lake City, demonstrând din nou din nou potențialul dimensiunii universitare din orașul nostru. Reușita este cu atât mai impresionantă cu cât studenții de la Universitatea Tehnică au concurat împotriva studenților unora dintre cele mai prestigioase Universități din lume: Berkeley, Massachusetts, New York, Toronto ș.a.

Felicitări și mult succes în următoarele competiții!!”, a transmis primarul Emil Boc.

Seismic Design Competition este un concurs internațional de inginerie seismică desfășurat anual în cadrul unei conferințe organizate de Earthquake Engineering Research Institute, la care participă în fiecare an reprezentanți ai celor mai prestigioase universități tehnice din lume.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza