Burse pentru tinerii de la ţară şi militarii ce se întorc la viaţa civilă. Cursuri de antreprenori la UBB Cluj

Burse pentru tinerii de la ţară şi militarii ce se întorc la viaţa civilă. Cursuri de antreprenori la UBB Cluj

Fundația Prințul de Wales, în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai, oferă 70 de burse pentru participarea la cursuri de antreprenoriat care vor avea loc la sediul universității din Cluj.

Bursele se adresează cu precădere militarilor români ce fac tranziția spre viața civilă și tinerilor sub 45 de ani din mediul rural care au sau doresc să înceapă o afacere proprie. Participanții vor primi atestate profesionale din partea Universității Babeș-Bolyai.

Cursurile vor începe în luna noiembrie 2018, iar bursierii vor avea posibilitatea de a participa la un curs modular intensiv, cu lectori care utilizează metode interactive specifice educației adulților. Programul de formare va include teme precum: activitatea antreprenorială (de la idee la oportunitatea de afaceri), planul de afaceri (planificare, buget, marketing, riscuri), branding și oportunități de finanțare a afacerii.

Fundația Prințul de Wales a lansat primul program în sprijinul militarilor români în anul 2017, când a susţinut trei militari răniţi să participe la Jocurile Invictus din Canada, ocazie cu care Prințul Charles de Wales a dorit să contribuie personal la achiziţionarea echipamentelor prostetice necesare militarilor români. Ulterior, Fundaţia a dezvolat acest program în dorinţa de a susţine şi militarii care părăsesc armata şi au nevoie de recalificare pentru o nouă cariera în viaţa civilă.

Persoanele interesate trebuie să trimită, până în data de 12 noiembrie 2018, un CV (o pagină A4) şi o scrisoare de motivaţie (o pagină A4) la adresa de email  secretariat.fcll@ubbcluj.ro.

 

Comenteaza