Foto Ce au făcut elevii în Tabăra de vară organizată de UMF Cluj. Cursuri de prim-ajutor, experimente în laboratoare și vizite în centrele de cercetare, printre activități

Ce au făcut elevii în Tabăra de vară organizată de UMF Cluj. Cursuri de prim-ajutor, experimente în laboratoare și vizite în centrele de cercetare, printre activități
UMF Cluj | Foto: UMF Cluj
UMF Cluj
UMF Cluj
UMF Cluj
UMF Cluj
UMF Cluj
UMF Cluj
UMF Cluj
UMF Cluj

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a organizat, în perioada 18-21 iulie 2024, Tabăra de vară „Cei mari pentru cei mici” pentru elevi care provin din zone defavorizate, din licee situate în mediul rural și orașe sub 10.000 de locuitori.

Programul taberei a inclus ateliere educaționale, vizite în centrele de cercetare ale universității, cursuri de prim-ajutor, cursuri tematice, experimente de laborator, precum și vizite la disciplinele de studiu din cadrul celor trei facultăți (Medicină, Medicină Dentară și Farmacie).

De asemenea, elevii au avut parte de întâlniri cu studenți și cadre didactice din cadrul UMF Cluj și de o serie de activități culturale și sociale, pentru a se familiariza cu viața studențească.

Tabăra de vară a fost organizată în cadrul proiectului FDI „EqitMED”, iar participanții au beneficiat de cazare în căminele universității, masă gratuită și transport decontat.

Comenteaza