Concurență de trei pe un loc la școala clujeană de Poliție

Concurență de trei pe un loc la școala clujeană de Poliție
Un număr de 471 de candidaţi şi-au depus dosarele pentru examenul de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" Cluj-Napoca. Anul acesta, şcoala de poliţie clujeană a scos la concurs 160 de locuri, dintre care 6 sunt repartizate pentru tinerii de etnie romă iar 9 pentru reprezentanţi ai altor minorităţi naţionale.

Din cei 471 de candidaţi înscrişi, 361 sunt bărbaţi, iar 110 femei. Un număr de 8 candidaţi aparţin etniei maghiare, 3 etniei rome, 3 etniei ucrainene, 1 etniei germane şi 1 etniei slovace.

Examenul de admitere se va desfăşura în perioada 9-12 septembrie constând în: două probe eliminatorii (examinarea medicală şi verificarea aptitudinilor fizice) şi o probă de verificare a cunoştinţelor de limba română şi o limbă străină, la alegere dintre engleză şi franceză.

Verificarea medicală are loc la sediul şcolii, iar probele la verificarea aptitudinilor fizice vor avea loc în Parcul "Iuliu Haţieganu". Proba scrisă va fi organizată la sediul Grupului Şcolar Industrial "Tehnofrig".

Comenteaza