Coronavirusul închide încă trei școli din Cluj

Coronavirusul închide încă trei școli din Cluj

Câteva școli din județul Cluj vor funcționa, săptămâna viitoare, în sistem online, din cauza incidenței ridicate de infectări cu noul coronavirus.

Vineri, în urma unei ședințe a Comitetului Județean pentru situații de Urgență Cluj, s-a decis modificarea scenariilor de funcționare a câtorva școli din județ, ca urmare a schimbării situației epidemiologice. Astfel, conform Hotărârii CJSU nr. 191 din 24 septembrie 2021, școlile din încă două comune clujene trec de luni în sistem online.

"Se aprobă modificarea scenariilor de funcționare pentru unitățile de învățământ din comuna Geaca și comuna Jichișu de Jos, cu aplicabilitate în săptămâna 27 septembrie -1 octombrie 2021, conform anexei nr. 1 care face parte integrantă din prezenta hotărâre", a transmis Prefectura Cluj.

Așadar, săptămâna viitoare, pe lângă elevii din comunele Cătina și Ploșcoș, trec online și cei de la Școlala Gimnazială Geaca, din comuna Geaca, de la Școala Primară "Nicolae F. Negruțiu" din Sucutard, comuna Geaca și cei de la Școala Primară Jichișu de Jos, comuna Jichișu de Jos.

Reamintim că școlile din Cătina și din Ploșcoș au fost închise încă de săptămâna trecută, după ce rata infectărilor în cele două comune a depășit 6 cazuri la mia de locuitori.

 

Comenteaza