Cu mască, sau fără mască? Anunțul ministrului Educației despre orele de sport în școli

Cu mască, sau fără mască? Anunțul ministrului Educației despre orele de sport în școli
| Foto: Impact.ro

Sorin Cîmpeanu a venit cu un anunț pentru elevii care participă la cursuri în scenariul verde. Aceștia vor trebui să respecte una dintre măsurile esențiale impuse de către autorități.

Ministrul Educației a anunțat că elevii care vor participa la orele de educație fizică în școli, vor fi nevoiți să poarte măștile de protecție inclusiv la aceste cursuri.

Sorin Cîmpeanu a afirmat că această măsură este recomandată de către specialiștii în domeniul sănătății publice, astfel că elevii trebuie să se conformeze, deși va fi un lucru destul de dificil, transmite  impact.ro.

“Da, este o cerinţă a celor din domeniul sănătăţii să se desfăşoare cu masca. Până la urmă, ultimul cuvânt l-au avut cei din domeniul sănătăţii şi, punând în balanţă şi plus şi minus, a reieşit că există obligativitatea purtării măştii inclusiv la orele de educaţie fizică”, a afirmat ministrul Educaţiei.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza