Foto Cum arată noile autobuze şcolare din Cluj-Napoca

După terminarea pandemiei, Primăria urmează să extindă traseele autobuzelor şcolare. Cele 10 achiziţionate în 2020 urmează să fie livrate şi să intre în circulaţie în 2021.

Este vorba despre vehicule Iveco Daily, norma Euro 6. Mașinile sunt dotate cu sistem de încălzire în sezonul rece, sistem de aer condiționat pentru sezonul cald, indicatoare transport elevi față și spate cu iluminare tip LED, sistem de supraveghere video în interior și exterior, sistem de urmărire prin GPS a vehiculului. Noile rute pentru elevi conectează zonele Lombului și Iris cu zona centrală, precum și strada Făget, respectiv zona E. Ionesco de Piața Avram Iancu/ strada Dorobanților.

Inițiat ca proiect pilot în cadrul procesului de bugetare participativă al Primăriei, extins ulterior de la 5 la 12 trasee, programul „Autobuze școlare” a ajuns în 2020 la 14 trasee (acoperind dus-întors o distanță de peste 200 km/zi).

CELE  14 trasee AICI!

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza