Cursuri de pregătire și simularea examenului de admitere la UMF Cluj. Care este calendarul

Cursuri de pregătire și simularea examenului de admitere la UMF Cluj. Care este calendarul

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca organizează, și în acest an, cursuri de pregătire şi examen de simulare a examenului de admitere.

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca organizează și în acest an cursuri de pregătire şi examen de simulare a admiterii 2023.

Cursurile de pregătire pentru programele de studiu Medicină, Medicină Dentară și Farmacie vor avea loc în zilele 29 aprilie 2023, 6 mai 2023, 13 mai 2023, 20 mai 2023, pe platforma online.

Cursurile de pregătire pentru programele de studiu Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Tehnică Dentară și Nutriție și Dietetică vor avea loc în zilele 13 mai 2023 și 20 mai 2023, pe platforma online.

Cursurile vor rămâne disponibile pe platformă până la data de 26 mai 2023.

Cum poți accesa platforma on-line

Datele de accesare ale platformei on line, pentru cursurile de pregătire a examenului de simulare, la programele de studiu Medicină, Medicină Dentară și Farmacie, vor fi transmise pe e-mail începând cu data de 26 aprilie 2023.

Datele de accesare ale platformei on line, pentru cursurile de pregătire a examenului de simulare, la programele de studiu Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Tehnică Dentară și Nutriție Dietetică, vor fi transmise pe e-mail începând cu data de 10 mai 2023.

Examenul de simulare a admiterii se va desfășura on site, în amfitetrele univesității, în data de 27 mai 2023.

Înscrierile se vor face online, în perioada 6 martie 2023 – 7 aprilie 2023. Formularul on-line va fi disponibil pe site începând cu 6 martie 2023.

Ce taxe se achită

• Pentru programele de studiu Medicină, Medicină Dentară, Farmacie - Pachet de 4 cursuri + simularea examenului de admitere – 400 lei.

• Pentru programele de studiu Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneo-Fiziokinetoterapie și Recuperare, Tehnică Dentară, Nutriție și Dietetică - Pachet de 2 cursuri + simularea examenului de admitere – 200 lei.

Mai multe detalii AICI

Comenteaza