Eleva de 10 la BAC, premiată de Emil Boc

Eleva de 10 la BAC, premiată de Emil Boc
Ana Gheorghe Milea, singura elevă clujeană care a reuşit să obţină media 10 la examenul de bacalaureat, a fost premiată pentru performanţa sa de către primarul Clujului, Emil Boc.

Tânăra, absolventă a Colegiului Naţional Emil Racoviţă din Cluj-Napoca, la specializarea ştiinţele naturii, a învăţat constant pentru a reuşi să obţină un rezultat pe care alţi liceeni doar l-au visat. Acum, ea a fost recompensată pentru sârguinţa de care a dat dovadă cu suma de 1.000 de lei.

Alături de ea au fost premiate şi cadrele didactice care s-au ocupat de pregătirea sa: Monica Columbean, profesoara de limba română, Adrian Magdaş, profesorul de matematică, şi Cristina Miclea, profesoara de biologie.

"Clujul are două locuri întâi, la Bac şi la Titularizare, şi două locuri doi, la Evaluarea naţională şi la Definitivat", a afirmat Mariana Pop, inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj.

De asemenea, Ana a primit pentru sârguinţa sa şi intrare gratis la festivalul Untold, a cărui debut va avea loc joi.

Ana Gheorghe Milea a optat să urmeze cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu", unde a intrat pe poziţia a zecea. 

Comenteaza