Eleva de 10 la BAC va fi premiată de primărie

Eleva de 10 la BAC va fi premiată de primărie
Ana Gheorghe Milea, singura elevă clujeană care a reuşit să obţină media 10 la examenul de bacalaureat, va fi premiată pentru performanţa sa de către Primăria Cluj-Napoca.

Tânăra, absolventă a Colegiului Naţional Emil Racoviţă din Cluj-Napoca, la specializarea ştiinţele naturii, a învăţat constant pentru a reuşi să obţină un rezultat pe care alţi liceeni doar l-au visat. Acum, va fi recompensată pentru sârguinţa de care a dat dovadă cu suma de 1.000 de lei.

Alături de ea vor fi premiate şi cadrele didactice care s-au ocupat de pregătirea sa: Monica Columbean, profesoara de limba română, Adrian Magdaş, profesorul de matematică, şi Cristina Miclea, profesoara de biologie.

"Primăria Cluj-Napoca o va premia pe eleva ce a luat nota maximă la examenul național de Bacalaureat și pe profesorii clujeni care au îndrumat-o. Premiile, în valoare totală de 4.000 de lei, au fost aprobate în ultima ședință a Consiliului Local. Felicitări tinerei și dascălilor pentru performanța excepțională!", a afirmat edilul municipiului, Emil Boc, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. 

Anul trecut şapte elevi clujeni au obţinut nota maximă la fiecare dintre cele trei probe de la examenul de bacalaureat, fiind recompensaţi cu câte 1.000 de lei de autorităţile locale. 

Comenteaza