Elevii clujeni, aşi la matematică. Şi-au adjudecat 12 premii la un concurs

Elevii clujeni, aşi la matematică. Şi-au adjudecat 12 premii la un concurs
Elevii clujeni s-au făcut remarcaţi la un concurs de matematică desfăşurat la finele săptămâni trecute, la care au adjudecat nu mai puţin de 12 premii.

În mod concret, lotul judeţului Cluj s-a întors de la concursul interjudețean de matematică ,,Teodor Topan" cu cinci premii I, două premii II, un premiu III şi patru menţiuni.

În ceea ce priveşte elevii din ciclul gimnazial, la clasa a V-a Diana Harambaş a obţinut premiul I, la clasa a VI-a George Rapeanu s-a întors cu premiul III, iar Naomi Tranca şi Mihnea Leonte au luat fiecare câte o menţiune. La clasa a VII-a, Vlad Coroianu a luat primul loc, iar la clasa a VIII-a Dragos Crişan a urcat pe prima poziţie, în timp ce Andrei Petridean s-a situat pe cea de-a doua.

Elevii de liceu nu s-au lăsat nici ei mai prejos, astfel că Gavriş Vancea, elev în clasa a IX-a, a luat o menţiune, iar Maria Crăciun, din clasa a X-a a obţinut premiul II. La clasa a XI-a, prestaţia lui Mihnea Cuibus a fost recompensată cu o menţiune, în timp ce la clasa a XII-a Daniel Moldovan a urcat pe primul loc.

Concursul a fost organizat în data de 13 decembrie la Șimleul Silvaniei.

Comenteaza