Elevii clujeni sunt așteptați la activități sportive. Primarul Boc: „Sportul este cea mai ieftină investiție în sănătate”

Elevii clujeni sunt așteptați la activități sportive. Primarul Boc: „Sportul este cea mai ieftină investiție în sănătate”
| Foto: Capturi video - Facebook - Emil Boc

Elevii clujeni sunt așteptați la activități sportive, în acest weekend, în cartierul Mărăști.

„Sportul și mișcarea, ca stil de viață. Încurajăm «tinerii de toate vârstele» să participe la activitățile sportive organizate de către Primărie și alte organizații.

În acest sfârșit de săptâmână, elevii sunt așteptați pe strada Gospodarilor, în cartierul Mărăști, în intervalul 16.00-19.00, pentru a se mișca, distra alături de alți copii și face sport în aer liber: poligon cu obstacole, handbal - aruncari la ținta, mini fotbal - dribling, șut și gol, leapșa cu mingea, volei, badminton, roundnet, baschet, tenis de masă”, a transmis Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Străzi deschise” continuă în cartiere toamna aceasta - programul, la link-ul din comentarii.

„Fugi în curtea școlii” a readus mișcarea și bucuria copiilor prin jocurile copilăriei, poligon cu obstacole, circuit de forță, aruncări la coș, aruncări la țintă, dribling, șut și gol, tenis, rugby, volei.

Aceste evenimente au fost dedicate elevilor și au avut loc în curtea și sălile de sport ale școlilor din cartierele orașului. De asemenea, Primăria Cluj-Napoca în colaborare cu Fundația Română a Inimii, cluburile Rotary din Cluj-Napoca, UMF „Iuliu Hațieganu” şi Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj continuă programul „Promenada Inimilor”, prin inaugurarea unor noi trasee pe malul Someşului.

Primele promenade au fost inaugurate în anul 2013 în Parcul Central și în Parcul Rozelor. Astfel, clujenii au posibilitatea de a face plimbări pe trasee gândite a fi parcurse într-o anumită perioadă de timp, potrivite pentru pacienții cu afecţiuni cardiace și pentru toți cei interesați de prevenţia bolilor cardiovasculare.

Program „Străzi deschise” în Cluj-Napoca

Iată unde se va desfășura programul „Străzi deschise” în aceste weekenduri:

Duminică, 20 octombrie, cartier Mărăști, strada Gospodarilor

Interval orar: 16.00 – 19.00

Duminică, 27 octombrie, cartier Mănăștur, strada Tâșnad

Interval orar: 16.00 – 19.00

Duminică, 3 noiembrie, cartier Iris, strada Spiru Haret

Interval orar: 15.00 – 18.00

Participarea este gratuită, iar organizatorii îi încurajează atât pe elevi, cât și pe cei din familiile lor să se alăture acestor activități în aer liber.

Comenteaza