Elevii de 10 ai Clujului vor fi premiați de Consiliul Județean

Elevii de 10 ai Clujului vor fi premiați de Consiliul Județean
| Foto: arhiva CJ Cluj

Elevii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat sau la Evaluarea Națională vor primi de la CJ Cluj diplome de excelență, dar și o sumă de bani.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat faptul că forul administrativ județean va organiza, în perioada imediat următoare, după definitivarea rezultatelor în urma soluționării contestațiilor, o ceremonie de premiere a elevilor din județ care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea 2022, precum și a celor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională.

„La fel ca în fiecare an, Clujul ocupă un loc fruntaș pe harta județelor cu rezultate excepționale la examenele naționale. Ne mândrim cu cea mai mare rată de promovare atât la Evaluarea Națională cât și la Bacalaureat, rezultatele obținute de cei care au susținut examenele întărindu-ne, odată în plus, convingerea că județul are elevi merituoși. Îi felicit și le mulțumesc tuturor tinerilor care prin muncă și ambiție au făcut posibilă această reușită deosebită, dar și întregului colectiv didactic și părinților care i-au susținut și le-au călăuzit pașii înspre atingerea succesului”, a transmis Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

Pe lângă diplomele de excelență ce vor fi acordate cu acest prilej, tinerii absolvenți, atât cei de liceu, cât și cei de gimnaziu, care au promovat examenele cu media 10, sau care vor obține acest rezultat la finalul perioadei de contestații, în urma reevaluării lucrărilor, vor fi recompensați și cu o sumă de bani oferită de Consiliul Județean Cluj.

Comenteaza