Evaluarea Națională 2022 | Au fost publicate rezultatele. Câte medii de 10 sunt la Cluj

Evaluarea Națională 2022 |  Au fost publicate rezultatele. Câte medii de 10 sunt la Cluj

Rezultatele la Evaluarea Națională 2022 au fost afișate joi, 23 iunie. 

În judeţul Cluj, potrivit rezultatelor afişate pe evaluare.edu.ro, sunt 17 medii de 10. 

Cei mai mulţi elevi de zece sunt de la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu", Colegiul Național "Emil Racoviță"și Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu", fiecare cu câte trei medii de 10, urmat de Școala Gimnazială "Iuliu Hațieganu", cu doi elevi care au nota maximă. Câte o notă de 10 au mai obținut elevi de la Școala ”Ion Agârbiceanu”, Școala ”Ioan Opriș” din Turda, Școala ”Constantin Brâncuși”, Colegiul Național ”George Coșbuc”, Școala ”Ioan Bob”, Liceul Teoretic ”Avram Iancu”.

Contestațiile pot fi depuse astăzi (în intervalul orar 16:00 - 19:00) și mâine (în intervalul orar 8:00-12:00). Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice centrelor de examen. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor, vor fi afişate pe 30 iunie.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza