Fata cea mică a primarului Emil Boc a obţinut 9,73 la bacalaureat

Fata cea mică a primarului Emil Boc a obţinut 9,73 la bacalaureat
| Foto: sursa foto ok magazine

Fiica actualului ministru al Educaţiei a avut media 9,26 la examenul de bacalaureat din sesiunea 2018.

Potrivit bacalaureat.edu.ro, Patricia Boc, fiica cea mică a primarului Clujului, Emil Boc, a terminat specializarea Ştiinţe Sociale la Liceul Teoretic ”Gheorghe Şincai” şi obţinut nota 9,4 la Limba şi Literatura Română, nota 9,8 la Istorie şi nota 10 la Logică, argumentare şi comunicare, media finală fiind 9,73.

În urma acestui rezultat, Patricia Boc a ocupat locul 85 la nivelul judeţului Cluj. Aceasta a fost elevă a Liceului Teoretic Gheorghe Şincai, unde a absolvit în 2015 şi sora sa mai mare, Cezara, care a obţinut media 9,56 la examenul de bacalaureat, dar şi Emil Boc, în 1985. Cezara Boc este, în prezent, studentă a Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca.

Fiica ministrului Educaţiei a obţinut 9,26

Teodora Popa, fiica ministrului Educaţiei, Valentin Popa, a obţinut media 9,26 la examenul de bacalaureat, conform rezultatelor publicate miercuri. Tânăra este absolventă a Colegiului Naţional Ştefan cel Mare din Suceava, secţia știinţe ale naturii, conform bacalaureat.edu.ro.

La limba şi literatura română, Teodora Popa a obţinut nota 8,85, la matematică, 9,55, iar la proba scrisă de chimie a luat 9,40, rezultatul final obţinut de fiica ministrului Educaţiei fiind 9,26. În judeţul Suceava, după publicarea rezultatelor examenului de bacalaureat, înainte de contestaţii, un singur elev a obţinut media 10,00 iar în judeţul Cluj au fost 3 medii de 10,00.

Comenteaza