Video Filmul ceremoniei de absolvire la UMF Cluj. Mediciniștii au sărbătorit terminarea facultății și au rostit jurământul lui Hipocrate pe BT Arena

Filmul ceremoniei de absolvire la UMF Cluj. Mediciniștii au sărbătorit terminarea facultății și au rostit jurământul lui Hipocrate pe BT Arena
| Foto: UMF Cluj

Festivitatea de absolvire a promoţiei 2023 a Universităţii de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca a avut loc în Sala Polivalentă.

Evenimentul a avut loc la începutul acestei luni în Sala Polivalentă BT Arena. "Momente unice, pe care nu le vom uita niciodată. Felicitări, promoția 2023  și mult succes în îndeplinirea visurilor!", a fost mesajul transmis de reprezentanții UMF Cluj-Napoca, care au postat un video care surprinde momente ale impresionantei ceremonii.

În prezidiul festivităţii s-au regăsit, alături de membrii Consiliului de Administraţie al universităţii, decanii de suflet ai fiecărei facultăţi şi şefii de promoţie.

Conform tradiţiei, în cadrul ceremoniei, absolvenții au depus jurământului lui Hipocrate și au predat cheia universităţii către generaţia viitoare.

Comenteaza