Fonduri suplimentare pentru școlile din județul Cluj. Ce se vor face cu banii

Fonduri suplimentare pentru școlile din județul Cluj. Ce se vor face cu banii
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj a aprobat, în cadrul ședinței ordinare de luni, suplimentarea fondurilor destinate capitolului învățământ.

Astfel, suma de 467.000 de lei a fost alocată pentru finanțarea burselor elevilor din școlile speciale aflate sub autoritatea forului administrativ județean.

Totodată, 74.000 de lei au fost direcționați, în mod suplimentar, pentru finanțarea Programului pentru școli al României, prin intermediul căruia sunt oferite fructe, produse lactate și de panificație cursanților.

„Cu ajutorul banilor se va asigura acordarea în continuare a acestor beneficii către elevii școlilor clujene. Educația rămâne un domeniu care ne preocupă constant, astfel că vom interveni de fiecare dată ca unitățile de învățământ și, implicit, tinerii, să dispună de condițiile și facilitățile necesare pentru derularea unui proces educațional de calitate”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Fondurile provin de la bugetul de stat și reprezintă sume defalcate din TVA pentru finanțarea cheltuielilor descentralizate la nivelul județelor.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza