Încep Zilele Marketingului. Care sunt principalele teme ale ediţiei curente

Încep Zilele Marketingului. Care sunt principalele teme ale ediţiei curente
Asociația Studenților secției de Marketing ​(ASM) anunță deschiderea înscrierilor pentru cea de-a zecea ediție a "Zilelor Marketingului".

Evenimentul se adresează studenților și liceenilor care studiază marketing-ul, tinerilor antreprenori, membrilor asociațiilor non-guvernamentale şi viitorilor marketeri.

Aceştia vor avea posibilitatea să conștientizeze granița dintre teorie și practică în ceea ce privește un plan de marketing şi să analizeze conceptele de online marketing și digital marketing. De asemenea, vor afla care este importanța activității de Social Media şi a marketingul-ui în organizarea de evenimente, dar şi câteva "tips and tricks" pentru un brand personal de succes.

"Scopul proiectul este de a aduce în atenția participanților o modalitate de a înțelege și de a conștientiza ce înseamnă marketingul și impactul implicit pe care strategiile și politicile de marketing le au asupra activităților profesionale din cadrul organizațiilor", susţin reprezentanţii ASM. 

Zilele Marketingului vor avea loc între 18 şi 20 mai, prima zi urmând să se desfăşoare la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, iar celelalte la Casa de Cultură a Studenților.

Comenteaza