Locuri de cazare în căminele UBB, pe perioada admiterii / Cât costă

Locuri de cazare în căminele UBB, pe perioada admiterii / Cât costă

Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) pune la dispoziţia candidaţilor la statutul de student 400 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hasdeu.

Locurile de cazare vor fi disponibile pentru întreaga perioadă a admiterii şi sunt destinate candidaţilor care locuiesc la o distanţă de peste 20 km de Cluj-Napoca. Situate în camere cu cinci paturi, locurile vor fi disponibile în perioada 16-31 iulie şi vor putea fi ocupate la un tarif de cazare de 25 lei/pat/noapte, în baza unei cereri transmise serviciului social al UBB.

Candidaţii vor avea posibilitatea de a se caza împreună cu părinții, iar plata cazării se va putea face numerar sau cu cardul, la administrația Căminului Studențesc nr. 5 (str. B. P. Hasdeu nr. 45), de luni până vineri, între orele 07:00 şi 15:00. 

În vederea obținerii unui loc de cazare, candidaţii trebuie să trimită o cerere și o copie a cărţii de identitate la adresa social@ubbcluj.ro sau să le depună la Serviciul Social al UBB (str. I. C. Brătianu nr. 14), cu cel puțin 3 zile înainte de data solicitată pentru cazare.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza