Ministrul Educației: Am cerut școlilor să afișeze pe site-uri câți profesori sunt vaccinați

Ministrul Educației: Am cerut școlilor să afișeze pe site-uri câți profesori sunt vaccinați

Rata de vaccinare în rândul personalului din învățământ este de 66,5% în învățământul preuniversitar, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Sorin Cîmpeanu a declarat la interviurile HotNews.ro că a solicitat tuturor inspectoratelor și scolilor să afișeze pe site-urile proprii proporția angajaților vaccinați împotriva COVID. 

"Am solicitat tuturor școlilor din România, tuturor inspectoratelor școlare să afișeze pe site-urile proprii proporția celor vaccinați, raportat la total angajați, cu respectarea deplină a reglementărilor GDPR, fără niciun fel de nume și date personale, raportări numerice și procentuale.

Să știm, și cred că fiecare părinte este îndreptățit să știe în școala în care își trimite copilul, care este ponderea angajaților și nu vorbesc doar de care didactice, a tuturor angajaților, care intră în contact cu elevii", a spus Cîmpeanu pentru HotNews.ro.

Acesta a spus că, în prezent, sunt aproape 177.000 de angajați din învățământul preuniversitar vaccinați, adică 66,5%.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza