Modificări de scenarii în câteva școli din Cluj. Trei revin la online

Modificări de scenarii în câteva școli din Cluj. Trei revin la online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a reactualizat scenariile de funcționare în șase unități de învățământ din județ.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a emis miercuri Hotărârea nr. 125/26.05.2021 privind modificarea scenariilor de funcționare pentru unele unități de învățământ din județ. Astfel, începând de joi, toți elevii din comuna Gârbău, unde incidența infectărilor cu noul coronavirus a coborât la 0,88, merg la școală, în timp ce în școlile din comunele Sic (1,32) și Viișoara (1,01) trec în scenariul 2 - merg la școală doar elevii din clasele primare și cei din clasele a VIII-a, iar restul fac cursuri online. Școala din Sic s-a reîntors în scenariul galben după abia o zi în care a funcționat în cel verde, astăzi fiind, deocamdată, singura zi în care au revenit toți elevii din comună în bănci. Tot miercuri s-au întors cu prezență fizică la școală toți elevii din municipiul Turda și cei din comunele Gilău și Băișoara.

Modificări de scenarii în școlile din Cluj. Trei revin la online

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza