O directoare din Cluj este finalistă națională în cadrul Galei Premiilor pentru Directorii Anului 2024

O directoare din Cluj este finalistă națională în cadrul Galei Premiilor pentru Directorii Anului 2024
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Este vorba de Vasilica Cismașu, director al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Cluj-Napoca.

Consiliul Județean Cluj salută recenta nominalizare a doamnei Vasilica Cismașu, director al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Cluj-Napoca, desemnată ca finalistă națională în cadrul Galei Premiilor pentru Directorii Anului 2024, după etapa regională de jurizare, zona Centru.

Alături de alți 11 directori de școli din țară, din totalul de 72 care au ajuns în etapa regională, doamna Vasilica Cismașu s-a calificat la etapa națională de jurizare concurând la categoria Antreprenoriat. Această categorie vizează, conform organizatorilor, competențele demonstrate în gestionarea resurselor și a bugetului, în identificarea și atragerea de resurse suplimentare, respectiv abilități de a vedea oportunități acolo unde au existat provocări.

Îi adresăm doamnei director Vasilica Cismașu sincere felicitări pentru această nominalizare care survine, firesc, rezultatelor profesionale cu adevărat de excepție precum și pasiunii și dăruirii manifestate în permanență, în întreaga activitate, și îi dorim mult succes!”, transmit reprezentanții CJ Cluj.

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, unitatea educațională condusă de doamna Vasilica Cismașu, oferă elevilor cu cerințe educative speciale condiții ultramoderne, la standarde europene. Printr-un proiect implementat cu ajutorul banilor europeni, Consiliul Județean a reușit să construiască la Cluj cel mai modern sediu al unei școli speciale din țară - sediul CSEI, un etalon în acest domeniu, cu dotări unice la nivel național, unde tinerii pot beneficia de servicii educaționale și de dezvoltare la standarde înalte de calitate.

Comenteaza