Prima generaţie de absolvenţi ai MBA-ului britanic la Universitatea Babeş-Bolyai

Prima generaţie de absolvenţi ai MBA-ului britanic la Universitatea Babeş-Bolyai
Prima generație de cursanți ai EMBA University of Hull din România a ajuns la momentul absolvirii.

Ceremonia de absolvire din data de 10 octombrie va fi urmată de un eveniment de networking, Universitatea Hull urmând să fie reprezentată de prorectorul Glenn Burgess, prodecanul Școlii de Business - Claire Hookham Williams și directorul programului MBA - Nick Snowden.

O parte dintre absolvenți au participat, în luna iulie a acestui an, și la ceremonia de absolvire organizată de Universitea Hull în campusul din Marea Britanie. Prima generație de cursanți EMBA din Cluj a obținut cele mai bune rezultate pe plan internațional dintre toți absolvenții care încheie acum studiile EMBA University of Hull în Marea Britanie, Hong Kong, Singapore și Bahrain.

Cei 26 de cursanți din prima grupă a Școlii de Business din Cluj au parcurs 12 module susținute de profesori străini o dată la 6 săptămâni. Diploma de absolvire acordată de University of Hull este recunoscută internațional, cursanții alăturându-se astfel unei comunități globale de alumni cu peste 28.000 de membri din 150 de țări.

În prezent, la EMBA The University of Hull studiază peste 50 de manageri și antreprenori români și străini de top și middle management.

Comenteaza