Profesorii din Cluj, cei mai harnici la vaccinare. Peste 60% sunt deja imunizați

Profesorii din Cluj, cei mai harnici la vaccinare. Peste 60% sunt deja imunizați

Clujul ocupă locul întâi pe țară la vaccinarea angajaților din învățământ, peste jumătate din personal fiind deja imunizat.

Astfel, conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, până la data de 14 mai, s-au vaccinat împotriva coronavirusului 56,32% dintre angajații din învățământ (personal didactic, personal nedidactic și personal didactic auxiliar), acesta fiind cel mai mare procent la nivel național. Se pare că cei mai conștiincioși când vine vorba de vaccinare sunt profesorii. Procentul cadrelor didactice vaccinate a ajuns la 61,03%, în creștere față de săptămâna trecută, când erau vaccinați 51,11%, în timp ce în rândul personalului s-au imunizat doar 56%, cu o creștere de doar 4% față de raportarea anterioară. 

Începând de luni, în 108 unități de învățământ din județ cursurile se vor ține cu prezență fizică (detalii AICI), în timp ce în alte 332 rămân în scenariul galben, deci vor merge la școală doar elevii din învățământul primar, cei din clasele terminale, elevii din învățământul special și copiii de grădiniță. 

Comenteaza