Simulare BAC 2023. Subiectele și baremul la proba de matematică

Simulare BAC 2023. Subiectele și baremul la proba de matematică

Elevii claselor a XII-a şi a XIII-a au susţinut marți, 28 martie, proba de Matematică de la simularea examenului de Bacalaureat.

Proba a început la ora 9, iar timpul de lucru a fost de 3 ore. Subiectele și baremele pot fi descărcate de AICI.

Miercuri, 29 martie, elevii susțin proba la alegere a profilului şi specializării, iar pe 30 martie este programată proba la limba și literatura maternă.

La Cluj, imularea probelor scrise în cadrul examenului național de Bacalaureat 2023, pentru cei 4.208 elevi se desfășoară în 64 de unități de învățământ preuniversitar din județul Cluj, dintre care 2.680 de elevi provin din unități de învățământ preuniversitar din municipiul Cluj-Napoca.

Evaluarea lucrărilor se realizează la nivelul unității de proveniență a elevilor, iar rezultatele vor fi comunicate în 6 aprilie 2023.

Rezultatele obținute la simularea examenului național de Bacalaureat 2023 nu se contestă nu vor fi publice și nu vor fi afișate. La solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele pot fi trecute în catalog

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza