Student la Universitatea Tehnică fără admitere

Student la Universitatea Tehnică fără admitere

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) organizează concursuri care pot înlocui examenul de admitere la facultate, pentru anul universitar 2019-2020.

Acestea se adresează elevilor de liceu care doresc să îşi testeze capacităţile în vederea admiterii la UTCN. Pe lângă aceste concursuri organizate în cadrul universității, există şi alte competiţii care sunt luate în considerare în vederea admiterii fără concurs la UTCN. 

Cursuri de pregătire în vederea admiterii

Catedra de matematică din cadrul UTCN organizează gratuit consultaţii în vederea pregătirii pentru concursul de admitere la matematică din iulie, în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, între orele 10:00 şi 13:00. 

În 18 mai, ora 09:00, are loc simularea examenului de admitere la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică domeniul ingineria autovehiculelor, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Facultatea de Inginerie (domeniul calculatoare).

Facultatea de Arhitectură și Urbanism din cadrul UTCN organizează cursuri de pregătire în vederea admterii 2019. Cei interesați vor avea posibilitatea de a-și dezvolta capacitățile și de a-și verifica aptitudinile vizate în cadrul probei de admitere printr-un program intensiv și sistematic. 

Comenteaza