Studenţi UBB, într-o competiţie de management strategic, în Washington

Studenţi UBB, într-o competiţie de management strategic, în Washington
| Foto: Arhiva

O echipă de patru studenți ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj va concura la competiția internațională de studii de caz în management strategic organizată la Georgetown University din Washington D.C., SUA.

McDonough School of Business din cadrul Universității Georgetown este considerată una dintre cele mai prestigioase școli economice din lume, fiind clasată de Financial Times pe locul al 12-lea în rândul școlilor de business din SUA, respectiv pe locul 3 mondial în domeniul programelor MBA de management internațional.

Concursul intitulat „McDonough Business Strategy Challenge” va avea loc în perioada 5-9 februarie 2019 la Washington. La eveniment vor participa 20 de universități de prestigiu din domeniul economic care au avut rezultate remarcabile la competițiile internaționale de studii de caz în afaceri.

Pentru prima dată în istoria instituției noastre, Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) se va alătura universităților participante prin Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA). Această invitație este rezultatul performanțelor remarcabile obținute de studenții UBB-FSEGA în anii precedenți, la competițiile internaționale de studii de caz organizate la Harvard, în Montreal, la Londra, în Pisa, în Paris sau în orașul Bergen din Norvegia.

La această competiție UBB va fi reprezentată de o echipă formată din studenții: Barabás Tamás (Informatică economică, anul 2), Jakó Zsolt (Management, anul 2), Kelemen Kincső (Informatică economică, anul 3) și Pádár Zsuzsánna (Finanțe și bănci, anul 3).

 

Comenteaza