Studenții Facultății de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică (UTCN) au obținut rezultate remarcabile la Olimpiada Națională de Mecanisme

Studenții Facultății de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică (UTCN) au obținut rezultate remarcabile la Olimpiada Națională de Mecanisme

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) a organizat, în perioada 15-17 mai 2024, cea de-a treia ediție a Olimpiadei Naționale de Mecanisme, în cadrul Seminarului National de Mecanisme.

Competiția a adus rezultate remarcabile pentru studenții Facultății de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică din cadrul UTCN.

Olimpiada a reunit studenți de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București, Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea din Craiova, Universitatea din Oradea, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași și Universitatea Politehnica Timișoara.

Pregătiți de Conf. dr. ing. Calin Rusu şi Conf. dr. ing. Emil Teuţan, studenții Facultății de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică au obținut premii importante, atât la proba pe echipe, cat și la proba individuală.

La proba pe echipe, locul întâi a fost obținut de către echipa formată din Bărbuț Valeriu (an III, Mecatronică), Fânaru David Cristian (an III, Mecatronică) și Fekete Samuel Elisei (an III, Mecatronică). Proba individuală a adus, de asemenea, rezultate excepționale pentru studenții UTCN, locul întâi fiind câștigat de către Fekete Samuel Elisei, iar locul al doilea de către Bărbuț Valeriu. Studenții câștigători au fost premiați în cadrul Festivității de Premiere care a avut loc vineri, 17 mai 2024.

Comenteaza