TITULARIZARE 2024: Rezultatele obținute de candidați la probele practice/orale vor fi afișate vineri

TITULARIZARE 2024: Rezultatele obținute de candidați la probele practice/orale vor fi afișate vineri

Rezultatele la probele practice/orale și rezultatele inspecțiilor speciale la clasă din cadrul examenului de Titularizare vor fi afișate vineri, 5 iulie.

Probele, precum şi soluţionarea contestaţiilor au avut loc în perioada 29 mai-28 iunie 2024. Nota obținută la proba practică în profilul postului sau la inspecția specială la clasă în profilul postului are o pondere de 25% în media de repartizare. Proba scrisă are loc pe 17 iulie.

Titularizarea este examenul de angajare pe o perioadă nedeterminată în învățământul preuniversitar. Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată, candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului.

Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât și inspecția în profilul postului.

Posturile disponibile în Cluj

Lista posturilor disponibile în școlile și grădinițele din toată țara este împărțită pe trei categorii - Posturi incomplete, Posturi complete cu viabilitate sub 4 ani și Posturi complete cu viabilitate de cel puțin 4 ani.

Vezi AICI lista posturilor disponibile în județul Cluj

Comenteaza