Foto UMF Cluj a organizat în weekend un examen de presimulare a admiterii

UMF Cluj a organizat în weekend un examen de presimulare a admiterii
| Foto: UMF Cluj
UMF Cluj a organizat în weekend un examen de presimulare a admiterii
UMF Cluj a organizat în weekend un examen de presimulare a admiterii
UMF Cluj a organizat în weekend un examen de presimulare a admiterii

Universitatea de Medicină „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a organizat sâmbătă, 16 martie, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, examenul de presimulare a concursului de admitere.

Sâmbătă, la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare, a avut loc presimularea examenului de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, la specializările Medicină, Asistenţă Medicală Generală, Radiologie şi Imagistică, Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare.
 
Potrivit ISJ Maramureș, la presimularea examenului de la Baia Mare au participat 282 elevi din 12 județe: Maramureș, Satu Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj, Cluj, Mureș, Suceava, Alba, Dolj, Timiș, Bihor, Sibiu.

Cursuri de pregătire și simularea examenului de admitere la UMF Cluj

Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca organizează, și în acest an, un examen de simulare a admiterii. Acesta se va desfășura on site, în amfiteatrele univesității, în data de 18 mai 2024.

De asemenea, universitatea organizează cursuri de pregătire pentru admitere.

Astfel, cursurile de pregătire pentru programele de studiu Medicină, Medicină Dentară și Farmacie, vor avea loc în zilele 6, 13, 20 și 27 aprilie 2024, în amfiteatrele universității (adresele și orarul vor fi afișate în timp util).

Cursurile de pregătire pentru programele de studiu Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Tehnică Dentară și Nutriție Dietetică, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic vor avea loc în zilele 20 și 27 aprilie 2024, în amfiteatrele universității (adresele și orarul vor fi afișate în timp util).            

Pentru cei care nu pot fi prezenți la cursuri, universitatea oferă și posibilitatea accesării online a acestora, pe o platformă educațională, cursurile fiind accesibile până în data de 12 mai.

Înscrierile se pot face online până pe 24 martie 2024, prin intermediul formularului de pe site-ul UMF Cluj.

"Simularea admiterii este o oportunitate excelentă pentru viitorii candidați de a-și testa nivelul de pregătire și pentru familiarizarea acestora cu examenul de admitere" - transmit reprezentanții UMF Cluj.

Rezultatele examenului de presimulare a admiterii au fost publicate pe site-ul UMF Cluj.

Comenteaza