UMF Cluj organizează cursuri de pregătire și simularea examenului de admitere

UMF Cluj organizează cursuri de pregătire și simularea examenului de admitere

Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca organizează, și în acest an, cursuri de pregătire şi examen de simulare a examenului de admitere.

Înscrierile se vor face online până pe 24 martie 2024, prin intermediul formularului de pe site-ul UMF Cluj.

Cursurile de pregătire pentru programele de studiu Medicină, Medicină Dentară și Farmacie, vor avea loc în zilele 6 aprilie 2024, 13 aprilie 2024, 20 aprilie 2024, 27 aprilie 2024, în amfiteatrele universității (adresele și orarul vor fi afișate în timp util).

Cursurile de pregătire pentru programele de studiu Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Tehnică Dentară și Nutriție Dietetică, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic vor avea loc în zilele 20 aprilie 2024, 27 aprilie 2024, în amfiteatrele universității (adresele și orarul vor fi afișate în timp util).            

"Oferim posibilitatea celor care nu pot fi prezenți la cursuri să le acceseze on-line, pe o platformă educațională, acestea fiind accesibile până în data de 12 mai 2024", anunță UMF Cluj.

Cum poți accesa platforma online?

Datele de accesare ale platformei on line, pentru cursurile de pregătire a examenului de simulare, la programele de studiu Medicină, Medicină Dentară și Farmacie, vor fi transmise pe e-mail, începând cu data de 1 aprilie 2024.

Datele de accesare ale platformei on line, pentru cursurile de pregătire a examenului de simulare, la programele de studiu Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Tehnică Dentară și Nutriție Dietetică, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic vor fi transmise pe e-mail, începând cu data de 15 aprilie 2024.

Examenul de simulare a admiterii se va desfășura on site, în amfiteatrele univesității, în data de 18 mai 2024.

Ce taxe se achită:

Pentru programele de studiu Medicină, Medicină Dentară, Farmacie) – Pachet de 4 cursuri + simularea examenului de admitere – 400 lei.

Pentru programele de studiu Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneo-Fiziokinetoterapie și Recuperare, Tehnică Dentară, Nutriție și Dietetică, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic) – Pachet de 2 cursuri + simularea examenului de admitere – 200 lei.

Mai multe detalii aici
Comenteaza