UMF Cluj organizează o tabără de vară gratuită pentru elevi care provin din zone defavorizate

UMF Cluj organizează o tabără de vară gratuită pentru elevi care provin din zone defavorizate

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca organizează, în perioada 18-21 iulie 2024, Tabăra de vară „Cei mari pentru cei mici” pentru elevi care provin din zone defavorizate, din licee situate în mediul rural și orașe sub 10.000 de locuitori.

Participanții vor beneficia de cazare gratuită în căminele universității, masă gratuită și transport decontat, anunță UMF Cluj.

Potrivit reprezentanților universității, programul taberei va include ateliere educaționale, vizite în centrele de cercetare ale universității, cursuri de prim-ajutor, cursuri tematice, experimente de laborator, precum și vizite la disciplinele de studiu din cadrul celor trei facultăți (Medicină, Medicină Dentară și Farmacie). De asemenea, elevii vor avea parte de întâlniri cu studenți și cadre didactice din cadrul UMF și de o serie de activități culturale și sociale, pentru a se familiariza cu viața studențească.

Fiecare grup format din câte doi elevi va fi coordonat de câte un student care va avea rol de mentor în cadrul acestui program.

Locurile sunt limitate, doar 10 elevi putând beneficia de această oportunitate oferită de UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. Pentru înscrieri și detalii suplimentare vă rugăm să accesați: https://bit.ly/3xCExXW

Data limită pentru înscrieri în Tabăra de vară este 1 iulie 2024.

 

Comenteaza