Un nou scandal în școală! Elevă minoră, violată de patru colegi în toaleta liceului

Un nou scandal în școală! Elevă minoră, violată de patru colegi în toaleta liceului

O elevă în vârstă de 17 ani a fost abuzată în toaleta liceului de patru colegi. În urmă cu două săptămâni, o altă elevă a fost abuzată într-o staţie de autobuz.

Patru minori cu vârste între 15 și 17 ani au fost arestați preventiv într-un dosar în care sunt cercetați pentru agresiune sexuală și viol. Aceștia sunt bănuiți că ar fi constrâns o fată de 17 ani să întrețină relații sexuale în toaleta unui liceu din Voinești, județul Dâmbovița.

Potrivit IPJ Dâmbovița, în 10 aprilie, polițiștii din cadrul Secției Voinești au fost sesizați prin plângere de către o femeie, din Pucheni, cu privire la faptul că o minoră de 17 ani a fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale.

Potrivit realitatea.net, marți, unul dintre suspecţi, un minor de 17 ani, a fost reținut, iar miercuri a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Din investigațiile efectuate, procurorii au "constatat că, la începutul lunii februarie, într-un liceu din localitatea Voinești, o fată de 17 ani ar fi fost agresată sexual și ar fi fost constrânsă să întrețină acte de natură sexuală de către patru minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani".

Poliția Dâmbovița transmite că ceilalţi trei suspecţi erau deja arestaţi preventiv, după ce au violat o altă elevă din Voineşti, într-o staţie de autobuz. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală.

Comenteaza