UTCN i-a dus la UNTOLD pe studenții EUt+

UTCN i-a dus la UNTOLD pe studenții EUt+

Pe durata festivalului UNTOLD, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a găzduit un grup numeros de studenți ai universităților partenere în consorțiul European University of Technology EUt+.

La invitația UTCN, studenții EUt+ s-au bucurat de o experiență de neuitat la festivalul UNTOLD!

Pe toată durata festivalului, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) a găzduit un grup numeros de studenți ai universităților partenere în consorțiul European University of Technology EUt+.

"Prezenți la Cluj la invitația UTCN, studenții beneficiază de cazare în campusul studențesc și le este asigurată participarea la toate spectacolele festivalului. Studenții sunt însoțiți de voluntarii organizației studențești OSUT și împreună cu aceștia descoperă viața de student la UTCN, universitatea, orașul, facilitățile pe care acesta le oferă și poartă discuții privind implementarea celei de-a doua faze a proiectului EUt+. Experience UTCN! Experience Cluj! Experience UNTOLD Festival!", au transmis reprezentanții UTCN pe pagina de Facebook a universității.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza