Femeie din Dej, dispărută de la domiciliu. Din contul familiei ar lipsi câteva mii de euro VIDEO

Femeie din Dej, dispărută de la domiciliu. Din contul familiei ar lipsi câteva mii de euro VIDEO
O femeie de 40 de ani din Dej a dispărut de acasă la sfârşitul săptămânii trecute. Soţul acesteia a alertat autorităţile.

La sfârşitul săptămânii trecute, femeia, care este secretară la Liceul Teoretic "Alexandru Papiu Ilarian" din Dej a dispărut de la domiciliu şi nu s-a mai prezentat la locul de muncă. "Nu ne-a anunţat nimic. Nu am avut probleme cu ea, chiar şi-a făcut datoria cum trebuie. Noi absolut nimic nu ştim, deci n-a mai luat legătura cu nimeni. Am sunat-o, dar nu răspunde; telefonul este închis", a declarat Dorina Gherman, directorul instituţiei.

Conform unor surse apropiate femeii, aceasta ar fi trebuit să se întâlnească cu soţul ei pentru a scoate bani din bancă. Aceştia urmau să îşi renoveze locuinţa. La locul stabilit pentru întâlnire a ajuns însă numai şoţul. Femeia nu s-a prezentat şi şi-a închis telefonul. Se pare că în zilele precedente dispariţiei, femeia şi-a rugat toţi apropiaţii să o împrumute cu bani. Aceleaşi surse susţin că din contul familiei ar lipsi câteva mii de euro.

Femeia este dată în urmărire generală. "Poliţia Dej a fost sesizată cu privire la dispariţia unei femei de sex feminin, angajata unei şcoli din municipiul Dej. Reclamaţia a fost făcută de către soţul femeii, iar din investigaţiile efectuate până în prezent rezultă faptul că, pe fondul unor probleme financiare, femeia a plecat de la domiciliu. Se efectuează cercetări pentru găsirea şi lămurirea aspectelor legate de dispariţia acesteia", a declarat comisar şef Ovidiu Cîţcoan, şeful Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Dej.

 

Etichete
Comenteaza