Vocea României şi-a decis finaliştii VIDEO

Vocea României şi-a decis finaliştii VIDEO
Cei patru concrenţi care vor cânta în finala concursului de televiziune "Vocea României" au fost stabiliţi în această seară.

Cei patru concurenţi care au ajuns în finala concursului de televiziune "Vocea României", difuzat de  Pro TV,  sunt:

Tibi Scobiola - din echipa Smiley

Julie Mayaya - din echipa Horia Brenciu

Cristi Nistor - din echipa Loredana

Vizi Imre - din echipa Moga.

Fiecare dintre cei patru antrenori au ales să acorde câte un procent egal, de 50% ambilor concurenţi din echipa sa ajunşi în semifinale, astfel că departajarea a făcut-o publicul.

Cea mai strânsă confruntare a fost între Tibi Scobiola - care a obţinut 60% din voturile publicului şi Silviu Paşca - 40%. Diferenţa cea mai mare, ca procent al voturilor publicului, a fost înregistrată între Cristi Nistor - 82% şi Ciprian Teodorescu - 18%. În "duelul" Vizi Imre - Fely Donose primul dintre ei a obţinut 64% din voturile publicului, iar interpreta 36%. De asemenea Julie Mayaya a primit peste 60% din voturile telespectatorilor, iar Laurian Manta sub 40%.

În semifinală au evoluat opt concurenţi, câte doi din fiecare echipă. Ei au fost departajaţi prin cumularea votului antrenorilor (carea le-au acordat procente egale) şi cel al telespectatorilor.

Fiecare concurent a interpretat câte două melodii, una solo şi una în duet - în care au evoluat alături de foşti concurenţi de la "Vocea României".

Finala, în care s evor întâlni cei patru concurenţi rămaşi în competiţie va avea loc în a doua zi de Crăciun, miercuri, 26 decembrie.

Etichete
Comenteaza